top of page

Warmtepomp Amstelveen.🏡

Woon jij in Amstelveen en ben je geinteresseerd in een warmtepomp? Bij Blauw Klimaat helpen we je graag op weg.
 

Je huis duurzaam verwarmen en koelen met een warmtepomp is een kostenefficiente keuze. Een warmtepomp-installatie haalt warmte uit de omgeving, zelfs bij lagere temperaturen, en brengt deze naar je woning. Hierdoor bespaar je niet alleen op energiekosten, maar verminder je ook je CO2-uitstoot, waardoor je een positieve impact hebt op het milieu. Bovendien kun je momenteel een subsidie aanvragen voor een warmtepomp, wat de investering nog voordeliger maakt!

Gecertificeerde warmtepomp-installateurs

10+ jaar ervaring

Vakkundig advies

Waarom Blauw Klimaat?💙

 • Expertise: De warmtepomp-installateurs van Blauw Klimaat weten wat een goed advies inhoudt.
   

 • Kennis is kracht: Wij delen onze uitgebreide kennis, zodat je het maximale uit je warmtepomp kunt halen.
   

 • Samen verduurzamen: Bij Blauw Klimaat zorgen we samen voor een beter milieu met een duurzame oplossing voor jouw woning.
   

 • Hoog rendement: Onze warmtepompen hebben een gemiddelde terugverdientijd van onder de 7 jaar.
   

 • Hoge product en installatie garanties: Wij staan achter de kwaliteit van onze producten en service, met hoge garanties voor jouw gemoedsrust.

Het kantoor van Blauw Klimaat zit in Almere. Vanuit deze centrale plek in Nederland bedienen wij een deel van Noord-Holland, Utrecht en Flevoland.​ Voor een hybride warmtepomp Amstelveen zit je ook bij Blauw Klimaat op het goede adres.

Warmtepomp

(+) pluspunten.

Besparing op je gasverbruik: Met de juiste warmtepomp zet je een streep door jouw gaskosten.

Verantwoord en hernieuwbaar: Kies voor een warmtepomp van Blauw Klimaat en draag bij aan een groene energie voor een schonere toekomst.

Hoger energielabel: Een warmtepomp verbetert het energielabel van je huis, wat de waarde van je woning in Amstelveen kan verhogen.

Verbeter je woongemak: Met een warmtepomp creeer je een comfortabel en aangenaam binnenklimaat in jouw huis, het hele jaar door.

Het kantoor van Blauw Klimaat zit in Almere. Vanuit deze centrale plek in Nederland bedienen wij een deel van Noord-Holland, Utrecht en Flevoland.

Voor een hybride warmtepomp Amstelveen zit je ook bij Blauw Klimaat op het goede adres.

De warmtepomp.💡

Een warmtepomp haalt warmte uit de omgeving haalt en deze gebruikt om je huis te verwarmen. In tegenstelling tot een standaard cv-ketel, die afhankelijk is van gas, maakt een warmtepomp gebruik van bruikbare energie uit de lucht. Met behulp van een slimme thermostaat kan je de warmtepomp nauwkeurig afstemmen op jouw comfortniveau. Met de juiste instellingen kan een warmtepomp ook zorgen voor warm tapwater, waardoor je ook kunt besparen op dat front kunt besparen op energiekosten. Bovendien wordt dankzij de nieuwste technologien de efficientie van warmtepompen steeds beter. Een warmtepompboiler helpt bijvoorbeeld om nog meer te besparen op je energierekening.
 

Wil je een warmtepompinstallatie in jouw huis? Dan is het raadzaam om een deskundige installateur in te schakelen. Zo ben je verzekerd van een perfect werkend systeem dat helemaal is afgestemd op jouw behoeften. De beste warmtepomp installateur vind je bij Blauw Klimaat.

Hoe werkt een warmtepomp?⚙️

Warmtepompen onttrekken van warmte uit de lucht en het verhogen ervan tot een geschikt niveau voor het verwarmen van je huis. Deze technologie maakt gebruik van een circulatiesysteem met een koelvloeistof om warmte op te nemen en af te geven, waardoor je huis wordt verwarmd zonder dat er traditionele brandstoffen aan te pas komen.

Hoeveel geluid produceert een warmtepomp?🔇

Warmtepompen genereren een zachte zoem of een subtiel ruisend geluid. Het geluid van een warmtepomp is vergelijkbaar met moderne airconditioners, maar stiller dan oudere systemen. Dankzij voortdurende technologische verbeteringen is bijna elke moderne warmtepompinstallatie tegenwoordig zo goed als fluisterstil.

Wat is de levensduur van een warmtepompsysteem?📅

Met periodiek onderhoud kan een warmtepomp moeiteloos een levensduur van 15 tot 20 jaar bereiken. Dit maakt het een langdurige en doeltreffende verwarmingsoplossing.

Verduurzaam🌍 
Amstelveen 
met jouw woning.

Een warmtepomp in Amstelveen!🏡

Blauw Klimaat levert installaties voor warmtepompen in de regio Noord-Holland, Utrecht en Flevoland. Dus ook voor een warmtepomp in Amstelveen ben je bij Blauw Klimaat aan het juiste adres! Met onze diepgaande expertise in warmtepomptechnologie en een klantgerichte aanpak, vind je bij ons de geschikte warmtepomp installateur voor jouw woning. Of je nu in een gezellige rijtjeswoning in Amstelveen verblijft of in een landhuis aan de kust, een warmtepomp is geschikt voor alle soorten woningen in Nederland. Het maakt niet uit waar je woont.
 

Wij begeleiden jou om de overstap naar duurzame verwarming soepel en zonder zorgen te laten verlopen. Ontdek vandaag nog hoe je efficient en milieuvriendelijk kunt verwarmen met een warmtepomp van Blauw Klimaat in Amstelveen.

Welke soorten warmtepompen zijn er?📝

Als je op zoek bent naar een warmtepomp in Amstelveen, is het belangrijk om de juiste keuze te maken. Zoals elk huishouden uniek is, zijn er ook verschillende soorten warmtepompen met elk unieke eigenschappen. Bij Blauw Klimaat bieden we hybride warmtepompen, all-electric ready warmtepompen en volledig elektrische warmtepompen. We staan klaar om je te adviseren over welk type warmtepomp het beste past bij jouw situatie.

Hybride warmtepomp⚡️+🔥

Een hybride warmtepomp is een handige tussenoplossing voor een soepele overgang naar duurzame verwarming en koeling, geschikt voor vrijwel elke woning in Amstelveen. Dit systeem werkt samen met je bestaande centrale verwarming, waardoor er geen grote wijzigingen aan je huidige verwarmingssysteem nodig zijn. Bij milde buitentemperaturen neemt de warmtepomp het grootste deel van de verwarming voor zijn rekening. Op koudere dagen springt de vertrouwde cv-ketel bij om snel en efficient warmte te leveren. Dankzij dit slimme samenspel wordt energie alleen gebruikt wanneer dit het meest kosteneffectief is, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op je energierekening. Een hybride warmtepomp combineert dus de beste eigenschappen van beide systemen voor optimaal comfort.

All-electric ready warmtepomp⚡️+🔥

Een all-electric ready warmtepomp is ideaal voor woningen in Amstelveen die gereed zijn om volledig over te schakelen naar elektrische verwarming en koeling. Met dit systeem wordt alleen nog het tapwater dat uit je kraan of douche komt verwarmd door je cv-ketel. Een naadloze overgang naar een volledig elektrisch verwarmingssysteem ligt binnen handbereik, waardoor je bijdraagt aan een duurzamere levensstijl en kunt besparen op je energierekening.

Volledig elektrische warmtepomp⚡️

Voor woningen met goede isolatie en vloerverwarming in Amstelveen is een all-electric warmtepomp een uitstekende keuze. Het vervangt je cv-ketel volledig en biedt een milieuvriendelijke manier om je huis te verwarmen en te koelen. Deze warmtepomp gebruikt alleen elektriciteit als energiebron, waardoor je geen gebruik meer maakt van fossiele brandstoffen. Hierdoor verminder je je CO2-uitstoot en bespaar je aanzienlijk op energiekosten.

Kosten van een warmtepomp💸

Overweeg je de overstap naar een warmtepomp? Logisch dat je benieuwd bent naar wat de warmtepomp kosten zijn en hoe deze zich verhouden tot traditionele verwarmingssystemen. De investeringskosten voor een nieuwe warmtepomp liggen meestal tussen € 5.000,- (hybride warmtepomp) en € 10.000,- (All-Electric warmtepomp). Het exacte bedrag kan varieren, afhankelijk van het type warmtepomp, de capaciteit en de installatiecomplexiteit.

Hoewel het aanvankelijk een substantieel bedrag lijkt, biedt een warmtepomp een hoog rendement. De investering resulteert op de lange termijn in aanzienlijke besparingen op energiekosten. Daarnaast is het een milieuvriendelijke en duurzame oplossing voor het verwarmen van je woning. Het is een investering in zowel je comfort als de toekomst van onze planeet.

Levensduur 15 tot 20 jaar

2 jaar installatie garantie

Zit er subsidie op een warmtepomp en hoeveel?💰

Ja! Gelukkig zijn er subsidies beschikbaar om de kosten voor een nieuwe warmtepomp in je bestaande woning te verlagen. De ISDE (Investeringssubsidie Duurzame Energie) varieert per warmtepomp, maar ligt gemiddeld tussen de € 2.500,- en € 4.000,-. Dit bedrag hangt af van de soort warmtepomp en het vermogen. Door deze subsidie aan te vragen, kun je aanzienlijk besparen op de kosten van de installatie.

Raadpleeg een specialist voor gedetailleerd advies over de kosten en mogelijke besparingen voor jouw warmtepomp in Amstelveen. De experts van Blauw Klimaat helpen je met het kiezen van de juiste warmtepomp die aansluit bij jouw specifieke behoeften. Ook kunnen zij je begeleiden bij het aanvragen van subsidies. Zo kun jij een weloverwogen beslissing nemen over de overstap naar duurzame verwarming met een warmtepomp.

De beste warmtepomp-installateurs van Amstelveen en omgeving🏡

Blauw Klimaat is de ideale keuze voor iedereen die wil investeren in een duurzame toekomst. Onze warmtepomp-installateurs staan klaar om jouw huis in Amstelveen groener, comfortabeler en efficienter te maken door een warmtepomp te plaatsen. De overstap naar een warmtepomp in Amstelveen is zeker de moeite waard: je verlaagt niet alleen je energiekosten, maar ook je afhankelijkheid van gas en draagt bij aan een duurzamere toekomst voor onze planeet. Wil je dat wij ook een warmtepomp installeren bij jouw woning in Amstelveen? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies en ontdek de vele voordelen van een warmtepomp!

bottom of page