top of page

Warmtepomp Amstelveen.

Ontdek een duurzame en kostenefficiente manier om je huis te verwarmen en te koelen met een warmtepomp! Dit innovatieve systeem haalt warmte uit de omgeving, zelfs bij lagere temperaturen, en brengt deze naar je woning. Zo niet alleen bespaar je op energiekosten, maar verminder je ook je CO2-uitstoot, waardoor je een positieve impact hebt op het milieu. En als kers op de taart biedt de overheid momenteel aantrekkelijke subsidies voor warmtepompen, waardoor de investering nog voordeliger wordt.

Woon jij in Amstelveen en benieuwd naar een warmtepomp? Wij helpen je bij Blauw Klimaat graag op weg.

Gecertificeerde installateurs

10+ jaar ervaring

Vakkundig advies

Waarom Blauw Klimaat.

  • De experts van Blauw Klimaat, wij weten wat een goed advies inhoudt
     

  • Kennis is kracht, hoe beter je de pomp toepast, hoe efficienter het systeem
     

  • Verduurzamen van jou huis doen we samen
     

  •  Terugverdientijd van gemiddeld onder de 7 jaar
     

  • Hoge product en installatie garanties

Warmtepomp

(+) pluspunten.

Zet een streep door jou gas kosten

Verantwoord en hernieuwbaar

Verbeter je woongemak

Minder afhankelijk van gas

Het kantoor van Blauw Klimaat zit in Almere. Vanuit deze centrale plek in Nederland bedienen wij een deel van Noord-Holland, Utrecht en Flevoland.

Voor een hybride warmtepomp Amstelveen zit je ook bij Blauw Klimaat op het goede adres.

De warmtepomp

Hoe werkt een warmtepomp?

​ Warmtepompen genereren een zachte zoem of een subtiel ruisend geluid, vergelijkbaar met moderne airconditioners maar stiller dan oudere systemen. Dankzij voortdurende technologische verbeteringen worden deze systemen steeds fluisterstil.

Hoeveel geluid produceert een warmtepomp?

​ De werking van een warmtepomp berust op het onttrekken van warmte uit de lucht en het verhogen ervan tot een geschikt niveau voor het verwarmen van je huis. Deze technologie maakt gebruik van een circulatiesysteem met een koelvloeistof om warmte op te nemen en af te geven, waardoor je huis wordt verwarmd zonder dat er traditionele brandstoffen aan te pas komen. Deze methode is niet alleen uiterst efficient, maar ook vriendelijk voor het milieu.

Verduurzaam 
Amstelveen 
met jouw woning.

Kan een warmtepomp in mijn woning?

Of je nu in een gezellige rijtjeswoning in Amstelveen verblijft of in een landhuis aan de kust, een warmtepomp is geschikt voor alle soorten woningen in Nederland. Het maakt niet uit waar je woont.

De 3 verschillende warmtepompen:

1. Hybride warmtepomp: Een perfecte tussenoplossing die samenwerkt met je Cv-ketel en geschikt is voor elk type woning.

2. All-electric ready: Volledig klaar voor de grote stap: Geschikt voor elke woning, waarbij enkel het tapwater (voor kraan en douche) nog wordt verwarmd door de CV. Een naadloze overgang naar een volledig elektrisch verwarmingssysteem ligt binnen handbereik.

3. Volledig elektrische warmtepomp: De vervanger voor de traditionele Cv-ketel, levert optimaal rendement voor woningen met een hoog niveau van isolatie en vloerverwarming.

Hoeveel kost zo'n warmtepomp?

De investeringskosten voor een warmtepomp varieren meestal tussen € 6.000,- (hybride) en € 15.000,- (All-Electric), afhankelijk van het type, de capaciteit en de installatiecomplexiteit. Hoewel het aanvankelijk een substantieel bedrag lijkt, resulteert deze investering op de lange termijn in aanzienlijke besparingen op energiekosten en biedt het een duurzame, milieuvriendelijke oplossing voor het verwarmen van je woning. Het is een investering in zowel je comfort als de toekomst van onze planeet.

Zit er subsidie op een warmtepomp en hoeveel?

Ja! De ISDE (Investering Subsidie Duurzame Energie) verschilt per warmtepomp, dit zit gemiddeld tussen de 2.500 en 4.000,-

Wat is de levensduur van een warmtepompsysteem?

​ Met regelmatig onderhoud kan een warmtepomp moeiteloos een levensduur van 15 tot 20 jaar bereiken, wat resulteert in langdurige en doeltreffende verwarmingsoplossing.

Levensduur 15 tot 20 jaar

2 jaar installatie garantie

bottom of page