Warmtepomp Amersfoort.
Een warmtepomp is een milieuvriendelijke en kostenefficiente manier om je huis te verwarmen en koelen. Het systeem haalt warmte uit de omgeving, zelfs bij lage temperaturen, en verplaatst deze naar je woning. Hierdoor bespaar je op energiekosten en verminder je je CO2-uitstoot. Bovendien geeft de overheid nu subsidie voor de warmtepompen, waardoor de investering nog aantrekkelijker wordt.
Woonachtig in Amersfoort en interesse in een warmtepomp? Blauw Klimaat helpt u graag op weg.
Gecertificeerde installateurs
10+ jaar ervaring
Vakkundig advies
Blauw Klimaat zit gevestigd in Almere, lekker centraal in Nederland dus.
Vanuit hier bedienen wij een grote cirkel in midden Nederland. Waaronder Amersfoort.
Voor een hybride warmtepomp Amersfoort zit je ook bij Blauw Klimaat op het goede adres.
Waarom Blauw Klimaat.
-
Een toegewijd team van zeer gedreven experts
-
Diepgaande kennis van duurzame technologien
-
Wij willen jouw woning verduurzamen!
-
Rendabele investering met snelle terugverdientijd
-
Uitgebreide garantie op installatie en producten
Warmtepomp
(+) pluspunten.
Verlaag jouw energiekosten
Milieuvriendelijk en duurzaam
Verhoog je comfort
Minder afhankelijk van gas
De warmtepomp
Wat doet die precies?
Een warmtepomp werkt door warmte uit de lucht te halen en deze te verhogen tot een niveau dat geschikt is voor verwarming in huis. Dit proces maakt gebruik van een circulatiesysteem met een koelvloeistof om warmte op te nemen en af te geven, waardoor het huis wordt verwarmd zonder dat er brandstof nodig is. Dit is efficient en milieuvriendelijk.
Maakt een warmtepomp veel geluid?
Warmtepompen produceren geluid vergelijkbaar met een zachte zoem of een ruis, vergelijkbaar met airconditioners, maar stiller dan oudere systemen. Tegenwoordig wordt de technologie steeds beter en de systemen dus steeds stiller...
Voorlopers.
Een blik op onze projecten
Verduurzaam
Amersfoort
met jouw woning.
Is mijn woning geschikt?
Een warmtepomp is geschikt voor vrijwel alle woningen in Nederland, of je nou in een knusse rijtjes woning in Amersfoort woont of in een landhuis aan de kust.
Er zijn drie soorten warmtepompen:
1. Hybride warmtepomp: Ideaal als tussenoplossing, werkt samen met de CV-ketel en geschikt voor elke woning, levert een mooie energiebesparing.
2. All-electric ready: Geschikt voor elke woning, enkel tapwater (kraan/douche) wordt nog verwarmd vanuit de CV. Ready voor een volledig elektrische verwarming.
3. Volledig elektrische warmtepomp: Vervangt volledig de CV-ketel, geeft het hoogste rendement voor beter geisoleerde woningen met vloerverwarming.
Wat kost zo'n warmtepomp?
Een investering in een warmtepomp varieert doorgaans van € 6.000,- tot € 15.000,-. Afhankelijk van het type, hybride of volledig elektrisch, de capaciteit en de complexiteit van installatie. Hoewel dit een aanzienlijk bedrag lijkt, biedt het op lange termijn besparingen op de energiekosten en een milieuvriendelijke oplossing voor verwarming en koeling van je woning.
Zit er subsidie op een warmtepomp?
Ja! Namelijk de ISDE-subsidie (Investeringssubsidie duurzame energie). Dit subsidieprogramma in Nederland helpt huiseigenaren en bedrijven de kosten van de aankoop en installatie van warmtepompen te verlagen, waardoor duurzame energieoplossingen toegankelijker worden en bijdragen aan de vermindering van CO2-uitstoot.
Hoelang gaat een warmtepomp mee?
Bij goed onderhoud kan een warmtepomp een levensduur van wel 15 tot 20 jaar bereiken, wat zorgt voor duurzame en efficiente verwarming.
Levensduur 15 tot 20 jaar
2 jaar installatie en productgarantie