top of page

Partners.

Welkom bij Blauw Klimaat, de specialist in duurzame oplossingen voor uw verwarmingsbehoeften! Wij zijn er trots op dat we hoogwaardige warmtepompen leveren die niet alleen uw comfort verhogen, maar ook bijdragen aan een groenere toekomst. Onze installatiepartners zijn zorgvuldig geselecteerde professionals die zich inzetten voor uitmuntendheid in service en vakmanschap.

Gecertificeerde installateurs

15+ jaar ervaring

STEK gecertificeerd

Leer onze partners kennen.

Onze toegewijde installatiepartners spelen een cruciale rol in ons streven naar klanttevredenheid. Ze beschikken over de nodige expertise en ervaring om uw warmtepomp naadloos te installeren, met oog voor detail en volgens de hoogste industrienormen. Wij geloven dat een succesvolle samenwerking begint bij tevreden klanten, en daarom streven we ernaar om elke stap van het proces soepel en plezierig te maken.

PVT Nederland.

Duurzaam bouwloket.

Eco Duo.

WeHeat.

Waarom Blauw Klimaat.

 • Een toegewijd team van zeer gedreven experts
   

 • Diepgaande kennis van duurzame technologien
   

 • Wij willen jouw woning verduurzamen!
   

 •  Rendabele investering met snelle terugverdientijd
   

 • Uitgebreide garantie op installatie en producten

Wat maakt onze warmtepompen en installaties uniek? Bij Blauw Klimaat streven we er samen naar om innovatieve technologien te combineren met gebruiksvriendelijkheid. Onze warmtepompen zijn ontworpen om efficientie te maximaliseren en energieverbruik te minimaliseren, wat resulteert in kostenbesparingen voor u op de lange termijn.

Voorlopers.

Een blik op onze projecten

Meer weten?

Doe mee met ons Blauwe avontuur

Kies Blauw Klimaat voor een duurzame samenwerking die niet alleen de werkflow verbetert, maar ook fugeert als een betrouwbare partner. Ontdek vandaag nog de voordelen van onze warmtepompen en vertrouw op onze professionele installatiepartners voor een vlekkeloze implementatie. Samen bouwen we aan een comfortabele en duurzame toekomst.

WhatsApp chat knop. Link naar WhatsApp contact met onze adviseurs
bottom of page